Helemaal prima, geen problemen ondervonden. Ik vergeleek prijzen voor een product die ik wilde (8bitdo ultimate 2c controller wireless) en de prijs was op dat moment het beste gecombineerd met de beloofde verzendtijd bij Azerty dus daar besteld. Bestelprocess prima en makkelijk. Ooit paar jaar terug al eens eerder hier besteld voor wat onderdelen van m'n pc. Als ze een goeie prijs voor iets hebben wat ik nodig heb dan bestel ik er weer.

Verzending op zich niks mis mee, zoals je mag hopen of verwachten, daarvoor geef ik volle sterren. Enkel was de verzenddoos bizar groot tegenover het product doosje en 90% gevuld met grote bubble plastic eronder. Het artikel was daardoor natuurlijk goed beschermd, maar erg overbodig en verspillend voor een product dat al in een goed fabrieksdoosje zit. Een kleinere doos was passender geweest, maar niet iets waarop ik minpunten ga geven.

Geen klantenservice nodig gehad wat op zich een goed teken is uit zichzelf. Standaard mailtjes die info geven of je laten weten over de track en trace zijn standaard natuurlijk.

Scorekaart voor Azerty