Conrad.nl

Normalieter ben ik niet zo van de reviews, als er iets mis is dan neem ik contact op met de klantenservice.
De reden waarom ik nu wel een review schrijf is dat ik het heel vreemd vind dat er kennelijk snel gereageerd wordt op een review, maar de klantenservice na ruim een week nog niet heeft gereageerd dan alleen een standaard reactie dat het druk is.

Mijn inziens heeft het er schijn van dat de prioriteiten op een locatie elders liggen dan daar het eigenlijk zou horen te liggen.

Vooralsnog hoop ik van harte dat de melding die ik gedaan heb omtrent een bestelling waarbij er een onderdeel ontbreekt door een beschadigd pakket gedurende de transport gevonden kan worden en dat ik alsnog een antwoord krijgt en vooral het ontbrekende item.

Ik ben daarom op dit moment gematigd positief en dat te bedenken dat ik in de jaren 90 regelmatig besteld bij Conrad.

Het duurde wat langer dan dat de website aangaf, en dan ben ik minder te spreken over GLS. Gezien het traject wat mijn pakje heeft afgelegd, hier is Conrad niet schuldig aan maar dit kan wel zeker aangegeven worden bij GLS.

Gebrek aan reactie dan alleen een automatisch bericht over drukte, zie toelichting.

Besye Lautie,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl en t.a.v. Sandra vermelden bij het onderwerp? Zodra ik uw e-mail heb ontvangen ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Scorekaart voor Conrad.nl