AlgemeenBestelproces ging soepel via de webshop. Account aanmaken was zo gepiept, producten waren makkelijk te vinden via de zoekfunctie en de productpagina gaf duidelijk aan welke varianten er waren (PoE versus chime kit). Prijs was conform wat ik vooraf had gezien in de pricewatch, geen rare verrassingen bij het afrekenen. Betalen via iDeal werkte zoals je verwacht, bevestigingsmail kwam binnen no-time binnen met alle juiste info erin. Niks op aan te merken eigenlijk.
VerzendingPakket werd de volgende werkdag al bezorgd, sneller dan verwacht dus. Track and trace werkte netjes, kreeg keurig updates van de koerier met een tijdslot van twee uur. Doos was stevig verpakt met genoeg vulmateriaal, de originele verpakking van Ubiquiti zat er nog onbeschadigd in. Alles compleet geleverd. Niks beschadigd, niks vergeten.
KlantenserviceHad zelf geen direct contact nodig met de klantenservice omdat de bestelling vlekkeloos verliep, maar uit nieuwsgierigheid toch even een vraag gesteld via het contactformulier over de compatibiliteit met mijn bestaande UniFi setup. Binnen een werkdag kreeg ik een nette reactie terug met een duidelijk antwoord, geen standaard copy paste verhaal maar een inhoudelijk bericht waar ik echt wat aan had. Fijn dat ze de moeite nemen om mee te denken in plaats van je door te verwijzen naar de documentatie. Op basis van dit ene contactmoment een positieve indruk, al kan ik natuurlijk niet inschatten hoe ze reageren bij echte problemen of RMA gevallen.