Belsimpel

Hier sinds een jaar of acht al klant bij Belsimpel, vier telefoons verder en altijd goed gegaan. Ontzettend jammer dat de winkel in Rotterdam weg is. Ben meer fan van bestelling ophalen dan van laten versturen met een onbetrouwbare pakketdienst...

Deze keer bij bestellen 100% zeker dat ik e-sim had gekozen en toch een fysieke simkaart ontvangen; vreemd, maar niet een onoverkomelijk probleem. Vermoed wel een technisch probleem daar omdat de bestelling volgens klantenservice geregistreerd was als fysieke simkaart. De keuze voor welk type simkaart is nergens terug te vinden voor mij in de communicatie zoals bestelbevestiging, anders had ik dit gelijk kunnen laten corrigeren.

Er mag wel iets duidelijker gecommuniceerd worden over hoe dit werkt met een bestaand MijnKPN account. Blijkbaar heeft Belsimpel nu voor mij (ongevraagd) een tweede MijnKPN account gemaakt omdat ik een ander e-mailadres gebruikte bij Belsimpel dan bij KPN. Dat is een beetje contra-productief en het zou handiger zijn als gekeken werd naar het adres voor een bestaand account of gevraagd werd om het MijnKPN-account.

Bestelling was goed verstuurd + verpakt en op tijd. Minpunt is dat ik niet echt een keuze had voor welke pakketdienst of dat ik het direct naar een afhaalpunt wilde laten sturen (of ik heb dat gemist).

Via de klantenservice telefonisch de zaken rond de simkaart besproken. Moest ongeveer 10 minuten wachten. Telefoonnummer is wat verstopt op de website, beetje vervelend, maar gelukkig geen AI-agent die je eerst moet overtuigen, dus het was niet verschrikkelijk. En de vragen zijn beantwoord, dus netjes.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops