Beste Sense,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met je eerste bestelling. Normaal gesproken worden open bestellingen ook niet geannuleerd als we binnenkort nieuwe voorraad verwachten. Je krijgt dan juist een mail van ons dat we helaas de leverdatum naar achter hebben moeten schuiven en in welke week je het pakket dan kunt verwachten. In die mail geven we ook aan dat het niet de bedoeling is geweest dat je langer moet wachten en geven we ook altijd de optie om zelf je bestelling te annuleren als het te lang duurt.
We willen daarom onze excuses ervoor aanbieden dat je eerste bestelling is geannuleerd en dat je daardoor bij een tweede bestelling ook meer geld hebt moeten uitgeven.
We zouden je daarom nog graag tegemoet willen komen wanneer je dit nog niet van onze klantenservice hebt gekregen. Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer van de klantenservice willen doorsturen?
We zullen dan ook deze casus meenemen in onze feedbackrondes, zodat dit niet meer kan gebeuren.
NBB.com