AlgemeenDe aankoop van mijn droger en de levering ervan gingen van begin tot eind vlekkeloos. Ik heb eerder producten bij deze webshop gekocht en toen was de ervaring ook al erg goed. Dat was voor mij een belangrijke reden om opnieuw voor Coolblue te kiezen.
Wat ik erg prettig vond, was dat de oude droger kosteloos werd meegenomen. Daarnaast bracht de bezorger de nieuwe droger niet alleen tot aan de voordeur, maar zelfs netjes helemaal tot in de bijkeuken. Dat soort extra service maakt echt verschil.
Daarom kan ik Coolblue van harte aanbevelen.
Zoals ik hierboven meldde ging alles vlekkeloos. Ik was op de dag van de voorgestelde levering (de volgende dag) niet thuis en kon een andere datum en tijdstip kiezen. Dit ging heel gemakkelijk in de app. Voor de dag van levering kreeg ik een e-mail wanneer men verwachte er te zijn en op de dag van levering kreeg ik eerst een sms met een tijds venster en 20 min voor dat de bezorger er was belde hij me om te vertellen hoe laat er zou zijn. Dat doet zelfs een lokale ondernemer niet. Dus ook hier weer helemaal top.
KlantenserviceEnkele dagen na de levering had ik nog een verzoek om de naam op de factuur aan te passen naar die van mijn vrouw, zodat zij de aankoop kon declareren voor een duurzaamheidsvergoeding via haar werkgever. Ik nam hiervoor op zondag contact op met de klantenservice en binnen enkele minuten had ik al een aangepaste factuur ontvangen. Dat is wat mij betreft echte service — het soort aandacht dat je tegenwoordig vaak alleen nog bij een lokale ondernemer verwacht.