AlgemeenNormaal ben ik niet zo van de reviews schrijven, maar ik kreeg een mailtje van Azerty na een bestelling met de vraag om een review achter te laten op tweakers. Mogelijkheid om €250 shoptegoed te winnen. Als het geld mijn enige motivatie was, dan had ik deze review ook niet geschreven. Nee, het triggerde mij dat ik al meer dan 6 jaar bij azerty bestel (niet heel vaak, maar ondertussen toch al 6 PCs en de nodige onderdelen en randapparatuur) en hier altijd tevreden over geweest ben. Azerty is niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd een redelijke en eerlijke prijs en goede service.
VerzendingDe verzending is altijd snel. Als een artikel op voorraad is, dan staat er meestal dat het de volgende werkdag wordt geleverd. En dit klopt ook bijna altijd. Als het niet de volgende werkdag is, dan wel de dag daarna. Ik woon in België, dus dan is dat nog steeds snel. Andere leveranciers is het vaak nog maar de vraag of je het binnen een week krijgt, ook al staat er volgende werkdag in huis op hun site.
Een keer heeft de levering langer geduurd dan voorzien. Dat was met de hardware gekte tijdens corona. Maar daar werdt toen netjes over gecommuniceerd.
Ook als er een andere levertijd bij een product staat dan klopt deze in mijn ervaring.
Ik heb enkele keren contact gehad met de klantenservice over een defect product en dit werd elke keer netjes afgehandeld.