HP Store

Bestelling plaatsen en leveren ging allemaal soepel. Er zat een actie op die uiteindelijk niet toegepast is van 150 euro korting. Aangezien die toch aanzienlijk is en ik het onzin vond om de laptop af te wachten, de koop te annuleren en nog een keer te kopen even gebeld met de servicedesk: vriendelijke dame die mij vertelde dat ik de korting alsnog teruggestort zou krijgen, dit zou de finance afdeling doen. Enkele dagen later kreeg ik 75 Euro gestort, e-mails dat dit niet het juiste bedrag is bleven onbeantwoord. Bij bellen werd verteld dat er een melding naar de finance afdeling zou gaan om daarna niks meer te horen. Ik heb het maar opgegeven.

Zie ook even de klantenservice ervaring. Ik heb in het verleden 5 jaar lang met trots bij Hewlett-Packard gewerkt, daar schaam ik me nu voor. Printer gaat er uit, laptop breng ik persoonlijk even in Amstelveen langs en nooit meer HP.

Prima, nieuwe laptop in goede doos op afgesproken dag in huis.

Wat een ongelooflijk drama dit. Na al je gegevens aan de AI vertellen probeert die je natuurlijk weer de drivers opnieuw te laten installeren voor een hardwarematig probleem. Na 3-4 keer roepen dat je een medewerker wilt spreken verbindt hij je wel door. Dit circus kun je dus elke keer door als je voor dezelfde case belt. Ik ben nu 3 maanden bezig met een hardware probleem (toets werkt niet goed), de laptop is naar Hongarije geweest, daar hebben ze het toetsenbord vervangen, later is nog een engineer bij mij thuis geweest die heeft het toetsenbord en het moederbord vervangen. Na opstarten bleek dit het niet op te lossen. De engineer dacht dat het dan een ontwerpfout moet zijn en wist het ook niet meer. Nu maar weer elke dag bellen, elke dag wordt mij verteld dat ze het nog een keer willen repareren (maar blind weer toetsenbord laten vervangen doe ik niet meer aan) en daarna gaat het naar "de hogere" die dan gaan beslissen of ik eindelijk een f@#$#@ ander apparaat kan krijgen of geld terug. Die gaan mij vandaag, uiterlijk morgenochtend wat laten horen! De volgende middag bel ik dan maar weer op en dit cirkeltje doen we nu al weken.

De arme medewerkers die vanuit thuis aan de telefoon zitten weten het ook niet, kunnen niks, mogen niks, maar dat zijn de enigen die ik kan bellen...

Scorekaart voor HP Store