Azerty

Ik snap niet hoe Azerty zo hoog kan scoren. Ik zou bijna denken dat die Tweakers actie zorgt voor misleidende reviews van mensen die het shop tegoed willen krijgen die deze actie biedt. Logisch dat je dan opeens lovende en slijmende reviews krijgt. Ook wel punt voor Tweakers dat zij aan deze - in mijn ogen - misleiding meewerken.

Er werd op moment van bestellen bij 2 van de 3 producten bij bestellen gezegd 2-3 dagen levertijd. Prima. Logisch. Alleen als je mailt, krijg je andere dingen te horen na een tijdje en uiteindelijk is een deelorder anderhalve week later na bestellen geleverd. En het grootste onderdeel heb ik laten annuleren, omdat die meermaals was toegezegd geleverd te worden - alleen dit maar niet gebeurde. Ze hoeven zich niet te verschuilen achter de "leverancier", want 2 medewerkers zeiden letterlijk dat het product bij hen was en op transport ging die dag nog.

Naast dat je tig keer kunt mailen en het dagen lang radio stilte blijft is hun telefonische support net zo slecht; je staat heel lang in de rij (en er zijn altijd twee wachtenden voor je tot je opeens aan de beurt bent) - en die telefonische service weet minder dan iemand die de klantenservice per email doet.

Ze beloven en zeggen je meermaals een leverdatum toe. Zelfs werd gemeld dat het bestelde artikel binnen was. Maar.. "Gereserveerd" bleef op 0 staan en tot twee keer toe niks gekregen.

Edit:
Wordt nog gekker.. Annulering wordt pas gedaan zodra de leverancier de annulering akkoord heeft gegeven. Wat is dat voor ongein. Ik heb geen aankoop bij de leverancier gedaan, maar bij Azerty.

Edit 2:
Nog gekker.. Order wordt nu gewoon "verzameld" en dus op de post gedaan vandaag. Ondanks echt belletjes en e-mails met dat ik de boel annuleer vanwege hun service.

Scorekaart voor Azerty