AlgemeenVaker in mijn leven bij Azerty besteld, verloopt altijd vloeiend en zonder problemen naar mijn ervaring. Recent een Macbook besteld, erg blij mee. Op één punt na, maar wat voor mij voldoende reden is om 4 sterren te geven:
Het toetsenbord is een QWERTY NL met ISO indeling. De product pagina geeft enkel aan "QWERTY", zonder verdere context. Gezien ISO naar mijn ervaring niet de standaard is (en ik het bestaan er van niet kende tot nu), had ik niet verwacht dit als layout te krijgen. Om deze reden vind ik dat de definitieve layout duidelijk aangegeven had moeten zijn op de pagina, zelfs als dit normaalgesproken de standaard is voor Macs in Nederland (wat ik niet weet).
Voor degene die ook het verschil niet kennen, die ANSI gewend zijn net zoals ik; Er is op mijn Macbook in 2026 geen 'delete' toets, de linker shift is kort gemaakt om plek te maken voor de tilde die nu recht naast de shift toets staat, 'enter' is klein, er is een extra toets (§±) op de plek gezet waar de tilde op ANSI gestaan zou hebben, en het euro teken zit op de 2 ipv de 5.
Hier had ik vóór de aankoop rekening mee gehouden willen hebben.
Verzending verloopt snel en de doos waarin de Macbook werd afgeleverd is uitermate goed beschermd tegen vallen en stoten.