AlgemeenIk dacht, voor een computerscherm met steun en toetsenbord, moet je naar Azerty. Even snel bestellen en dan is het zo geregeld…. Dat viel even vies tegen.
In overleg met de medewerker een scherm uitgezocht (top advies) en een toetsenbord. Dezelfde die hij ook op z’n werkplek gebruikt. Eén met USB-c om op te laden en gaat wel een halfjaar mee op 1 lading. De schermsteun was in de aanbieding. Enfin, alles besteld en wachten tot een medewerker vh magazijn de spullen zou komen brengen. En daar ging het allemaal mis.
Ze hadden de verkeerde steun gebracht. Je zou denken, even snel omruilen en klaar, nou, niet bij Azerty. Meer dan een uur zijn we bezig geweest. De medewerker kwam er zelf ook niet uit. De bestelde steun moest fictief retour en degene die ik besteld had en wilde, kon ik niet meer krijgen. Ik moest een veel duurdere aanschaffen en maar hopen dat ik het geld van de origineel bestelde maar terugkrijg.
Thuis aangekomen bleek ook dat ik een hele andere toetsenbord ontvangen had. Niet usb oplaadbaar, maar met 2 penlights.
Natuurlijk moet ik ermee terug, maar ik heb gewoon geen zin in weer zo’n administratieve drama. Ik neem m’n verlies in deze.
Volgende keer doe ik het wel anders.
Andere webshop denk ik.
Zie bovenstaand uitgebreid verhaal, dat omschrijft alles inclusief volledige onderbouwing.
KlantenserviceDe jongens aan de balie konden hier niets aan doen. Behalve dan het verkeerd geadviseerde toetsenbord. En niet echt de goedkoopste….