AlgemeenEerlijke webshop, niet altijd de goedkoopste maar mede wegens service zeker een aanrader!
Zelfs keuze in vervoerder (DHL/PostNL), dit uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Voor retouren geldt dat je zelf de retour kosten betaald. Overigens heb ik daar zelf geen problemen mee maar wellicht iets om rekening mee te houden.
Extreem goed verpakt, om doos gevuld met luchtzakken ter bescherming van je product.
Wordt dezelfde dag verzonden, enkel de levering niet altijd de volgende dag! Echter denk ik dat dat meer aan de vervoeder ligt dan aan Megekko.
Heb een aantal keren contact gehad ivm het te ontvangen product (langere levertijd) en bij aankomst een verpakking dat aan alle kanten beschadigd was.
Netjes te woord gestaan via mail (snel!) en daarbij hulp gekregen mocht het product beschadigd zijn of iets dergelijks.
Aantal opties gekregen van het weigeren bij de deur waarbij het product retour zou gaan en bij terugkomst een nieuwe verstuurd zou worden. Of als ik het ontvang en mocht het product in de om doos beschadigd zijn ik deze retour kon sturen om te laten omwisselen.