AlgemeenIk heb inmiddels meerdere keren besteld bij Megekko en tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
De eerste keer heb ik via een vriend zijn account onderdelen besteld om mijn eigen pc te bouwen. Later heb ik nog een tweede pc gebouwd voor mijn neefje, ook volledig met onderdelen van Megekko. Alles werd netjes en snel geleverd, goed verpakt en zonder gedoe.
Bij die eerste build had ik zelf de verkeerde RAM gekozen. Dat was mijn fout, maar het retourproces verliep verrassend soepel. Geen ingewikkeld gedoe, gewoon retour aangemeld en daarna het juiste geheugen opnieuw besteld. Dat gaf mij wel vertrouwen dat ze niet moeilijk doen als er iets misgaat.
De prijzen zijn meestal scherp en de voorraad klopt in mijn ervaring ook gewoon. Beide pc’s werken nog steeds perfect en mijn neefje was er superblij mee.
Al met al gewoon een betrouwbare webshop waar ik zonder stress kan bestellen, vooral als je meerdere onderdelen nodig hebt voor een build.
De verzending was in mijn ervaring altijd snel en goed geregeld. Bestellingen kwamen binnen de aangegeven levertijd aan en alles was stevig verpakt, zonder beschadigingen of losse onderdelen in de doos. Ook bij grotere bestellingen voor een complete pc-build werd alles in één keer correct geleverd, zonder missende items of vertragingen. Dat gaf mij gewoon vertrouwen dat het logistiek goed op orde is.
KlantenserviceDe klantenservice heb ik een paar keer nodig gehad, onder andere toen ik per ongeluk de verkeerde RAM had besteld. Dat werd zonder moeilijk doen opgelost via het retourproces. Het aanmelden ging vlot en ik kreeg duidelijke instructies terug. Daarna kon ik meteen de juiste onderdelen opnieuw bestellen. Geen lange wachttijden of onduidelijke communicatie, gewoon praktisch en correct afgehandeld.