AlgemeenDe bestelling en de betaling verliepen prima, geen problemen en het was duidelijk wat ik bestelde.
Tevens kreeg ik een aanbieding voor 3 jaar lang HP care wat ik dus ook genomen had. Daarmee dacht ik goed te zitten, mocht er toch onverhoopt een hardware probleem optreden.
Verzending verliep prima. Het duurde niet lang en er waren geen problemen.
KlantenserviceBijna 2 jaar geleden heb ik een HP Pavilion besteld inclusief 3 jaar HP care en ben er altijd zuinig mee omgegaan. Er zit nog geen krasje op, echter is het linkerscharnier nu gebroken, althans de hele behuizing van het beeldscherm komt los ter plekke van het linker scharnier.
Ik heb HP al meerdere malen gebeld, maar iedere keer is er wel wat.
- Te druk, ik zou teruggebeld worden.
- Technische storing, probeer het later nog eens.
- Technisch probleem medewerker, morgen weer bellen.
Tussendoor iemand aan de lijn gehad die aangaf dat ze bewijs foto's wilden zien. Dat is volkomen begrijpelijk, dus dat natuurlijk direct gestuurd. Daarna hoor je niks en mails worden niet beantwoord. Dus weer bellen en toen werd er beloofd het op te pakken. Tevens werd er gezegd dat het gebruikersschade is tenzij iets veelvuldig voorkomt en een bekend probleem is. Wat is dit nou weer voor onzin? Dus ik als zogenaamd individu heb sowieso geen garantie en dus voor niks HP care gekocht? Ze zouden me op de hoogte houden en eventueel een offerte voor reparatie aanbieden als het onder gebruikersschade valt. En toen werd het weer stil.
Nooit meer HP voor mij, ondanks dat het normaal gesproken mooie en goede producten zijn. Erg jammer dat ze hun toekomst zo vergooien.
Zakelijk hoef ik ze ook niet meer. Ze vergeten dat een deel van de consumenten ook bedrijven starten die computer apparatuur nodig hebben of invloed hebben op de IT afdeling op het werk.