Informatique

Eerste ervaring is niet positief. Ik las veel goede beoordelingen, dus op basis daarvan (plus de lage prijs) besteld. Maar tot nu toe gaat het nog niet lekker.

Toen ik bestelde, stond er dat het product op voorraad was en vandaag of morgen nog verzonden kon worden. Mooi zo, dacht ik! Maar drie dagen later was de order ineens aangepast, want het bleek toch níet op voorraad te zijn. Waarom pas na drie dagen, is mij een raadsel, maar goed. Dan zou het artikel gisteren terug op voorraad komen, maar dat is niet gebeurd en het is nu onbekend wanneer het weer op voorraad komt.

Op zich niet allemaal heel onbegrijpelijk, maar wat me vooral frustreert is het gebrek aan communicatie. Ik moet zélf de orderpagina in de gaten houden voor statusupdates. Niet even een mailtje of telefoontje, dat het even persoonlijk wordt verteld, al is het maar met een geautomatiseerd bericht. Ik hoop dat mijn bestelling er nog vóór dinsdag gaat zijn, want dan heb ik het bestelde item toch echt nodig. Anders morgen toch maar elders bestellen en de bestelling hier annuleren.

Al met al dus geen goede eerste ervaring met deze winkel.

Niet geleverd, ondanks de voorraadstatus, en inmiddels onbekend óf de levering nog gaat plaatsvinden.

Zoals ik al zei: totaal geen communicatie — alles verloopt via karige meldingen op de orderpagina.

Scorekaart voor Informatique