KommaGo

Onlangs mijn thuisnetwerk geüpgraded met verschillende Ubiquiti UniFi‑componenten, en wat een verschil! De combinatie van de Cloud Gateway Max, Switch Lite 8 PoE en het UniFi 7 Long‑Range access point zorgt voor een razendsnelle, stabiele verbinding in het hele huis.

Bestellen via Routershop.nl verliep supervlot, duidelijke productinformatie, snelle levering en gebruiksvriendelijke ondersteuning.
Installatie via de UniFi‑app was eenvoudig, ideaal voor wie zijn netwerk zelf wil optimaliseren.
Kortom: topkwaliteit, uitstekend gebruiksgemak en een vlekkeloze aankoopervaring. Een echte aanrader voor iedereen die betrouwbare netwerkprestaties wil!

Geweldige ervaring met Routershop.nl! De bestelling werd razendsnel geleverd en perfect verpakt. Alles kwam in onberispelijke staat aan, klaar om meteen te installeren.
Ik waardeer vooral de duidelijke communicatie en het vlotte bestelproces. Je krijgt echt het gevoel dat Routershop.nl service en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt.
Kortom: topservice, snelle levering en betrouwbare producten. Absoluut een webshop die ik met volle overtuiging aanbeveel!

Hoewel ik de klantenservice niet nodig had, geeft de positieve ervaring met levering en communicatie me alle vertrouwen dat ook hun support perfect in orde is.

Scorekaart voor KommaGo