AlgemeenMegekko blijft voor mij één van de meest verrassend goede webshops in Nederland. Bestellen voelt gewoon zorgeloos: de prijzen zijn vaak nét wat lager dan bij de grote spelers, de voorraadindicatie klopt altijd en de verzending is razendsnel. Wat ik vooral waardeer is dat ze geen onnodige poespas hebben je krijgt precies wat je bestelt, zonder gedoe.
Wat Megekko voor mij onderscheidt
• Supersnelle levering – vaak de volgende dag al in huis, zelfs bij onderdelen die elders langer duren.
• Eerlijke prijzen – regelmatig de goedkoopste, zonder dat het ten koste gaat van service.
• Duidelijke communicatie – je wordt netjes op de hoogte gehouden van elke stap.
• Groot assortiment – van pc-onderdelen tot randapparatuur, alles overzichtelijk en up-to-date.
Vn
Mijn ervaring
Elke bestelling die ik tot nu toe heb geplaatst is vlekkeloos verlopen. Producten komen netjes verpakt aan, geen beschadigingen, geen verrassingen. Het voelt alsof Megekko precies begrijpt wat tech-liefhebbers willen: snelheid, duidelijkheid en goede prijzen.
Voor 8 uur besteld is morgen in huis op een werkdag
KlantenserviceAlleen jammer dat ze niet altijd telefonisch bereikbaar zijn, maar via mail top te bereiken. Mailen is voor mij in het algemeen niet altijd efficiënt.