AlgemeenWaardeloze klantenservice: telefonisch onbereikbaar voor particulieren en geen reactie op emails en ingevuld retourformulier.
Het bestelde nieuwe artikel van ruim 30 kg kwam beschadigd uit de doos die duidelijk eerder open was gemaakt en vaker onderweg was geweest. Op 10 maart meteen gemeld en er kwam een geautomatiseerde reactie dat er een afspraak gemaakt zou worden voor retour met koerier. Na 10 werkdagen nog niets gehoord. Het verzoek om een email te sturen naar Sandra of Charlon na een kritische review begint ook op een geautomatiseerde vorm van service voor de bühne te lijken: alsof de klantenservice voor particulieren het probleem adequaat oppakt.
Gebeld met klantenservice voor zakelijke klanten op 23 maart: mijn melding wordt doorgezet naar Charlon. Dezelfde dag wel een reactie van Charlon in de email maar helaas weer het standaard linkje naar de website voor een retourzending. Op mijn antwoord dat het een zwaar artikel betreft waarvoor een koerier moet worden ingeschakeld weer geen reactie. Daarom de volgende dag weer de klantenservice voor zakelijke klanten gebeld. De medewerker was zo vriendelijk om te doen wat 2 weken eerder al gedaan had moeten zijn en om zelf de afhaalopdracht voor de koerier aan te maken.
Besteld artikel kapot ontvangen: scheur in behuizing en verbogen as van knop.
KlantenserviceReageert niet op emails, is telefonisch voor particulieren onbereikbaar en neemt geen contact op na melding van beschadigd ontvangen zwaar product.
Zie ticketnummers 33207320 en 33237394. Ook nog geen reactie na emails naar particulier@conrad.nl t.a.v. Sandra en Charlon.
Beste asinjustincase,
Hartelijk dank voor uw review. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met Charlon.