AlgemeenWeten van aanpakken. Supersnelle service en klantgerichtheid. Ook bij een retourzending. Was een eerste bestelling maar zeker niet de laatste.
VerzendingWerd volgens afspraak de volgende dag geleverd. Voor retourzending werd vlot DHL code gestuurd en na retour ontvangst binnen 2 uur een creditnota ontvangen en 2 dagen later aankoopbedrag teruggestort.
KlantenserviceOverzichtelijke website. De bestelling van een nieuw draadloos toetsenbord ging supersnel. Goed op de hoogte gehouden door email met track & trace. Bestelling de volgende dag afgeleverd. Toetsenbord prima, mooi plat design, soepele zachte toetsaanslag. Kon alleen niet wennen aan de reflectie van het licht van bureaulamp op de zijdeglans coating van de toetsen. Vroeg daarom een retour aan waarop direct welwillend werd gereageerd door klantenservice met een DHL retourcode. Na de retourontvangst bij Informatique ontving ik binnen 2 uur een creditnota en 2 dagen later stond het aankoopbedrag op mijn rekening. Bij Informatique weten ze van aanpakken. Supersnelle service en klantgerichtheid. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.