AlgemeenIk ben al meer dan 25 jaar klant bij Informatique en ik ben tevreden. De fysieke winkel is makkelijk bereikbaar per auto en ook met openbaar vervoer en heeft gratis parkeerplekken. De webshop is overzichtelijk en bestellen is makkelijk. Informatique is niet altijd de voordeligste, maar meestal is de prijs-prestatie verhouding prima. De producten die ik heb besteld voldeden allemaal aan de beschrijving.
VerzendingDe producten worden netjes en goed verpakt en meestal is de levertijd redelijk. De voorraadindicatie is duidelijk en klopt meestal; je kunt zien of het product daadwerkelijk op voorraad is bij Informatique, of dat het op voorraad is bij een leverancier. Het komt zelden voor dat een product op voorraad zou zijn bij bestelling, maar na bestelling tóch niet op voorraad is zoals bij sommige leveranciers.
KlantenserviceAls je vragen hebt dan reageren medewerkers vriendelijk en duidelijk. Ik heb bij retour van een product géén negatieve ervaring gehad. Ik vind de klantenservice prima.