AlgemeenOmdat ik niet veel meer print, bestel ik gemiddeld 1x per jaar een nieuwe zwarte- of kleuren cartridge bij PrintAbout. Ik merk geen verschil in kwaliteit van het printen tussen huismerk en originele cartridges van HP. De huismerk cartridges zijn goedkoper en hebben meer (inkt)capaciteit. Ik krijg uiteraard wel altijd de melding na installatie dat de cartridge al eerder is gebruikt en dat zal ongetwijfeld het geval zijn bij recycling! Kortom: ik bespaar een hoop geld per print en het is nog duurzaam ook. En je krijgt levenslange garantie op de huismerk cartridges, waar ik inmiddels 1x dankbaar gebruik van heb gemaakt (zie ervaringen met de klantenservice).
VerzendingVerzending is altijd erg vlot. Ik krijg binnen een werkdag een melding dat een pakketje onderweg is (als het artikel op voorraad is).
KlantenserviceNooit gedacht dat ik ooit gebruik zou gaan maken van de levenslange garantie op inktcartridges van het huismerk, maar begin oktober 2024 kreeg ik plotseling een foutmelding dat de communicatie met de zwarte huismerk cartridge faalde. Ik wilde in eerste instantie een nieuwe bestellen, maar op de website zag ik dat er levenslange garantie op de huismerk cartridges zat. Dus heb ik een RMA ingevuld bij klantenservice. In de eerste reactie per e-mail van de klantenservice werd verteld dat het mogelijk te maken had met een recente HP firmware update waarbij gebruikte cartridges voortaan worden geweigerd. Ik heb de instructie gevolgd om de printer te resetten naar de fabrieksinstellingen, maar dat hielp niet. Dat heb ik per e-mail teruggekoppeld en diezelfde werkdag (11 oktober 2024) is een vervangende huismerk cartridge aan mij verstuurd. Die kreeg ik de volgende dag en na installatie werkte de printer weer. Daarmee kon ik meteen het retourlabel printen om de defecte cartridge gratis terug te sturen. Uitstekende service!
Wat worden we blij van het lezen van jouw review. Ons huismerk is inderdaad een stuk voordeliger en dan krijg je gewoon dezelfde kwaliteit als je met het origineel gewend bent. Fijn dat je hier zo enthousiast over bent, net zoals over onze service en de leveringen.
Wij zien jou graag een volgende keer weer terug bij PrintAbout! : )
Wendy,
Team Webcare | PrintAbout