PrintAbout.nl

Bestelwijze is erg eenvoudig, ik kon op basis van mijn merk en type printer meteen de keuze maken voor de juiste cartridges.

Prima verpakt en helemaal volgens de opgegeven levertijd. Misschien kan een brievenbusverpakking de zaak nog wat vereenvoudigen? (het doosje was best groot voor de inhoud.....)

Na een bestelling geplaatst te hebben voor inktcartridges voor mijn thuisprinter kreeg ik een belletje van PrintAbout.
De vriendelijke jongeman vertelde dat zij ook een huismerk konden leveren en tegen betere prijzen dan de merk eigen inkt.
Ik was daar huiverig voor, eerdere ervaringen met goedkope inkt had me geleerd dat de printer zulke cartridges herkent en uiteindelijk werden de cartridges niet meer herkend en stopte de printer er helemaal mee.

Dat zou hier niet het geval zijn, werd mij verzekerd.
Ik heb er uiteindelijk mee ingestemd om het huismerk te leveren, het leven is al duur genoeg, toch?

Lang verhaal kort, de Magenta cartridge werd niet "gezien" door mijn printer en daarop deed ik mijn beklag. Meteen werd een nieuwe cartridge gestuurd met een excuus namens PrintAbout.
Na plaatsing werkt alles perfect, printkwaliteit is helemaal prima en de printer geeft geen problemen met de huismerk cartridges.

Het lijkt misschien niet een wereldschokkende ervaring of een enorm probleem maar in deze tijd, waarin je als consument eigenlijk overal teleurgesteld wordt in de service van een organisatie, vind ik dit dus wel het benoemen waard. Uiteindelijk zijn het juist deze kleinere ervaringen die ervoor zorgen dat je je als klant gehoord voelt. Dus wat mij betreft een dikke 10 voor PrintAbout, zowel voor de nette en respectvolle verkoper als ook voor de wijze waarop men het probleem heeft opgelost!!!

Scorekaart voor PrintAbout.nl