Megekko

Makkelijke bestelling - ben reeds jaren klant en steeds tevreden over aanbod en prijzen, sommige promoties zijn zeker de moeite waard.

Deze keer eigenlijk zeer teleurgesteld over de verpakking van het aangekochte artikel:
1. het betrof een HDD welke blijkbaar een OEM of BULK product was, dat niet in een individuele kartonnen verpakking (rond bubbel folie) beschermd werd. Het artikel werd - naar mijn mening - onvoldoende verzekerd (correct vast geklemd) in de verzend doos - bij aankomst kon je er gewoon los mee rammelen en had de HDD vrij spel in de doos. Aangezien dit een spare HDD was, had ik opzij willen laten liggen voor "later". maar door de bar slechte verpakkingswijze zal ik de schijf onmiddellijk moeten in dienst nemen (of testen).
2. indien het om bulk-of OEM producten gaat of als niet om indiviueel verpakte artikelen gaat zou het in de artikelomschrijving mogen vermeld worden, en zou Megekko de nodige voorzorgen moeten nemen bij verzending.

Wanneer ik bij de waardering "geen mening" selecteer komen er toch 5 "lege" sterren op de review - ik zou het eerlijker vinden (ook visueel) dat als het niet van toepassing is of men geen mening heeft dit onderdeel ook niet in de review verschijnt - daarom vindt ik dat de 5 sterren een beter (positiever) beeld leveren.
de 5 lege sterren zouden als zeer negatieve review kunnen geïnterpreteerd worden - en dat is zeker mijn bedoeling niet.

Scorekaart voor Megekko