AlgemeenAbsoluut één van de betere webshops, nog nooit problemen mee gehad. Via de Tweakers pricewatch kom je ook vaak bij hen terecht dus de prijzen zijn vaak voordelig.
VerzendingVerzending naar België gaat ruim snel genoeg (dinsdagavond besteld, donderdag verzonden, vrijdag aangekomen). Voor mij is 3-4 dagen helemaal ok met realistische omstandigheden dan de hele "vandaag besteld = morgen in huis"-hype.
KlantenserviceJe kan een product terugsturen binnen de 30 dagen, wat natuurlijk fijn (en vandaag de norm) is, maar de verantwoordelijkheid voor die retourzending ligt volledig bij de klant. Je moet zelf zien dat je pakket terug bij hen geraakt. Dit vind ik spijtig. Vooral het zelf uitzoeken welke koeriersdienst ik best gebruik (zien welke een droppunt in mijn buurt heeft en hun openingsuren, en wat het tarief van de verzending zou zijn), verzendlabel aanmaken, ... zijn dingen die ik liever geïntegreerd in het platform zou zien. Het zou een veel fijnere ervaring zijn als ik gewoon vanop de retourpagina een retourlabel kan afprinten en dan het pakket kan gaan droppen bij het pakketpunt van de koeriersdienst waar Megekko mee samenwerkt. Mogelijk kunnen ze op die manier ook een betere prijs per retourzending krijgen, en ecologischere shipping in het algemeen.