Megekko

Ik ben kind aan huis bij Megekko. Uitstekende prijzen, betrouwbare en goed ingepakte verzending. Verzendtijden die kloppen. Maar... bij mijn laatste 3 bestellingen zaten er 2 tussen waar ik best verdrietig van werd. Een zichtbaar smerig gebruikt moederbord, een monitor in een geopende doos. Op zich niet een ramp, maar aangezien het scherm ook nog een wazige gedeelte had en zo nu en dan flikkerde, begon ik me toch af te vragen wat er aan de hand is. Ik krijg het gevoel dat geretourneerde artikelen niet goed of minder vaak worden nagekeken voordat ze naar de volgende koper gaan. Spijtig voor mij, aangezien ik altijd wel tevreden was met Megekko en hun afhandeling ook best goed vind. Voor nu hou ik het op pech.

De klantenservice neemt klachten serieus. Ik neem altijd foto's van producten op het moment dat ik de doos heb ontvangen en open. Ik bouw best vaak systemen in elkaar voor anderen, mezelf en als er een keer een "blauwe maandag"-artikel ertussen zit, is de communicatie met MeGekko prima. Wel jammer dat het alleen via mail kan, maar gelukkig hoef ik dat niet vaak.

Scorekaart voor Megekko