Megekko

Goede overzichtelijke website, artikelen zijn makkelijk te vinden en je kunt makkelijk selecteren op merk type enz, 4 sterren want er is altijd ruimte om te verbeteren (al hebben ze bij MeGekko hun zaakjes prima op orde) Ik let altijd wel op koopjes en scherpe prijzen en ook daarmee kun je prima slagen op MeGekko.

---

Heb nog niet meegemaakt dat ik de hulp van de klantenservice nodig had van MeGekko dus geen ervaring mee en dus kan ik hier niet over oordelen.
Doordat op de site alle nodige info bij de producten staat (als je de tijd neemt om het door te nemen) kun je, als je een beetje weet wat je aan het doen bent, hier prima je spullen bestellen. 90% van mijn huidige zelfbouw pc komt bij MeGekko vandaan, een beetje opletten wat bij elkaar past en bij de case goed op de maten letten en jhet kan alleen maar goed komen met je project.

Er staat duidelijk aangegeven wanneer je je bestelling kunt verwachten en je wordt dmv de mail ook goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Samenwerking met DHL is prima geregeld

Scorekaart voor Megekko