Megekko

Ik heb recentelijk 3 hp computers gekocht. Ter vervanging van bestaande machines. Vooraf heb ik een vraag gesteld over mogelijke uitbreiding. Die werd keurig netjes binnen een dag beantwoord, hoewel men niet aan mijn verzoek kon voldoen. De bestelling en bevestiging verliepen zonder meer prima. Snelle en duidelijke bevestiging. De verpakking was uitstekend en de verzendtermijn nog sneller dan aangegeven. Ik heb de laatste jaren hier meerdere bestellingen gedaan en nooit enig probleem ervaren.

Apparaten waren keurig goed in stevige verpakking met uitstekende demping verpakt. Daarnaast zat er om het apparaat zelf nog een plastic hoes.

Ik had een vraag of men zelf een aantal wijzigingen die ik in de machines wilde hebben, zoals pro en grotere SSD kon uitvoeren. Ik kreeg daarop binnen een dag antwoord. Helaas kon dat niet, maar de HP machines zijn meestal vrij gemakkelijk open te maken en te wijzigen en omdat het er in totaal 3 waren werd het een soort serie werk, wat probleemloos ging.

Scorekaart voor Megekko