Megekko

Prima overzichtelijke webshop met prima prijzen. De beloofde "vandaag besteld morgen in huis" was uiteindelijk reden om deze shop een keer te proberen.

Vandaag besteld morgen in huis betekent voort deze winkel echt wat anders dan voor mij. Van alle bestelde pc onderdelen bleek op de dag van de eigenlijke bezorging de case niet op voorraad. Dat hadden ze de dag van verzending natuurlijk ook kunnen communiceren maar er mag ook wel eens wat mis gaan natuurlijk. Uiteindelijk voor een andere case gekozen en de volgende dag het pakket op het postkantoor opgehaald. Daar bleek de case in te zitten die niet op voorraad was. De rest van de pc was niet verzonden. Ik heb de onderdelen maar bij een andere webshop besteld en megeko verzocht de bestelling verder maar te annuleren.. Zelfs dat lukt niet want postnl geeft net aan dat de onderdelen nu morgen (misschien) geleverd gaan worden.. Jammer dat ze nu een week op het postkantoor moeten staan voordat ze weer terug gestuurd kunnen worden.

Ik heb 1 fatsoenlijk antwoord gehad waarin ik de keuze kreeg een vervangende case te bestellen. Helaas is de vervangende case niet geleverd en de rest van de onderdelen ook niet.. Op de website staat dat er over het algemeen binnen 2 uur reactie komt op een mail. Dat lukt bij mij dus niet. Ironisch genoeg lukt het na het per mail annuleren van de bestelling ineens wel om het pakket te versturen. Helaas te laat. Een telefoonnummer om naartoe te bellen om sneller te kunnen schakelen zou al een hoop verholpen hebben. Ik bestel eigenlijk altijd alles online en dit is met stip op nummer een de slechtste webshopervaring die ooit heb gehad. Het zal de tijd van het jaar wel zijn... Ik bestel hier in ieder geval nooit meer een onderdeel. Gelukkig zijn er meer webshops.

Scorekaart voor Megekko