AlgemeenAl meerdere malen bestelling bij Megekko geplaatst en altijd tevreden hierover. Prijzen zijn scherp. Verzending is op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurt zodra je je bestelling hebt geplaatst.
VerzendingDe verzending van producten is tot nu toe altijd goed verlopen. Verpakking is ook goed. Altijd in een grotere doos met voldoende padding om te voorkomen dat je producten in de doos kunnen bewegen en beschadigd raken.
En als je de doos en padding bewaard heb je ook altijd een goede doos om defecte producten mee terug te sturen, mits dit nodig is.
Heb een onderdeel gehad dat defect bleek bij aankomst, kan helaas gebeuren. Was op dat moment al wel uit de verpakking gehaald om te testen toen ik hierachter kwam. Meteen een RMA aangevraagd en dit is vlot beantwoord. Kon het de volgende dag al terug opsturen voor reparatie of vervanging. Had het liefst gezien dat er meteen een vervangend product opgestuurd zou worden, maar gezien het al geopend was snap ik dat dit via de RMA met de fabrikant wordt opgelost. Zit momenteel nog in het proces te wachten totdat het gerepareerd (of vervangen) wordt, maar ben tot nu toe bij elke stap op de hoogte gehouden wat heel fijn is.