AlgemeenNagenoeg mijn volledige systeem heb ik bij Megekko besteld en ik kan alleen maar lof hebben. Scherpe prijzen, voldoende voorraad , duidelijke bestel procedure en een behulpzame klantenservice. Contact via de mail liep snel en er werd met mij meegedacht, bijvoorbeeld bij het aanpassen van een order. Ook heb ik een onderdeel nog ter controle teruggestuurd ivm een mogelijke RMA en ook deze procedure is netjes en vriendelijk afgehandeld. Ze waren hierbij eerlijk dat ze een verkoper zijn en dat voor echt grondig technisch advies ik beter terecht kon bij bijvoorbeeld een community van hun op Facebook. Verbeterpunt voor mij zou nog de zoekfunctie en filteropties op de website zijn, voor mij persoonlijk ontbreken hier soms bepaalde zoekcriteria en vindt ik het "sub" venster met resultaten wat minder overzichtelijk. Maar dit doet niks af aan mijn ervaring met Megekko, deze was erg prettig. Bedankt!
VerzendingDe producten waren in nieuwstaat en netjes ingepakt. Fijn dat je zelf een datum voor levering kunt bepalen op de website.
KlantenserviceZoals hierboven al aangegeven was de klantenservice via de mail uitstekend!