AlgemeenGewoon prima, zoals je van een webshop mag verwachten. Ik ben er alleen geen fan van dat je een account aan moet maken en niet gewoon als gast kan betalen, mijn gegevens zijn al een aantal keer op staat komen te liggen door andere webshops.
VerzendingDe levering was snel, maar het product was duidelijk al gebruikt. De koelpasta van de heatsink van de M.2 SSD op het moederbord was niet meer intact, alle stickers waren eraf en er waren een paar kleine beschadigingen.
KlantenserviceSnelle generieke reactie gekregen, maar geen antwoord op mijn vraag. Ze kunnen niet vertellen of dit moederbord nog op voorraad komt en ik mag zelf weer de verzendkosten betalen, ondanks dat ze een product hebben geleverd dat duidelijk niet in nieuwstaat is (ik heb foto's verstuurd).
Ik heb het idee dat het hit or miss is bij Megekko. Als je een goed product hebt ontvangen dan is er niks aan de hand en heb je waarschijnlijk een hele goede prijs, maar als er iets aan de hand is dan trekken ze hun handen er vanaf.