Megekko

Als ik weet wat ik wil hebben zoek ik via Pricewatch naar de aanbieder met de laagste prijs voor een dat product. Bovenaan staan soms webwinkels die ik niet vertrouw, die slag ik dan over. Vanwege de periodieke aanbiedingen van courante gamingproducten kom ik dan vaak uit bij een van de "grote jongens" die ik wel vertrouw omdat ik weet dat ze snel en zonder gedoe kunnen leveren: Megekko.

Ik kan natuurlijk zeuren over een omdoos die soms wat groot is voor het product (was er niet een papiertekort of zo?), maar het werkt. Dus wat mij betreft een prima winkel om bij te bestellen, je krijgt je pakket waarschijnlijk via PostNL, maar daar ga ik nu ook niet over zeuren.

Ik kan alleen wat zeggen over die ene keer toen ik bij de bestelling van mijn dure GPU destijds het e-mailadres moest laten wijzigen. Dat ging gelukkig snel en correct, zodat ik mijn bestelling weer kon volgen. Want dan krijg je gewoon al de benodigde mailtjes incl. factuur per e-mail.

Scorekaart voor Megekko