Megekko

De laatste weken een aantal orders geplaatst bij Megekko t.b.v. een gamePC. Het bestelproces is soepel en de producten worden zoals afspraak geleverd. Daar niks op aan te merken. Maar dan, een videokaart is 5 dagen nadat ik deze heb gekocht 50 euro goedkoper geworden. Ik stel voor om ipv een retour gedoe het verschil gewoon terug te storten. Dit is niet mogelijk. Ik stel voor om 100 bij te betalen voor een zwaardere kaart omdat deze nu ipv 300 euro meer, 100 euro meer kost. Dat is niet mogelijk. Dus ipv mee te denken wordt je simpelweg naar de retourprocedure verwezen. Elke webshop kan verkopen en snel leveren echter onderscheid je je door de service die je verleent en die vind ik slecht.

Slechte Service, niet meedenken maar alleen kijken naar de regeltjes. Dit resulteert nu in een herroeping vanuit mijn kant.

Scorekaart voor Megekko