Megekko

Spullen besteld zodat ik een toernooi kan houden met prijzen, helaas is de bestelling niet geleverd op tijd en heb het nu nog niet, echter weigert Megekko om de bestelling te annuleren zodat ik mijn geld terug kan krijgen en elders kan bestelling. Ik ben nu mijn geld al een tijd kwijt en heb geen spullen, ook de toernooi is afgelast en ik krijg geen reactie meer van de klantenservice nadat ze doodleuk zeiden dat ik moet wachten tot de bestelling er is en ik niet kan annuleren, dus ook als het een maand zou duren. Dit is tegen de wet en na ze te verwijzen naar ACM weigeren ze te reageren op me.

Ik heb niks ontvangen en elke dag thuis gebleven omdat ze elke keer aangaven dat het de volgende dag zou geleverd worden, na meerdere dagen te wachten niks ontvangen.

Klantenservice geeft als argument dat ik rekening moet houden dat Megekko falliet gaat als ze mn geld zouden terug storten wanneer ik wil annuleren. Wat een onzin...

Scorekaart voor Megekko