Megekko

Sinds 10 jaar was ik weer opzoek naar en zelfbouw systeem. Case, mobo, voeding, etc etc. Dit keer gekozen voor MeGekko. VIa collega's had ik vernomen dat hun aftersales prima is, iets waar ik wel veel waarde aan hecht, mochten er dingen in de toekomst kapot gaan. Uuiteraard hoop ik dit niet mee te hoeven maken.

Tot mijn verbazing was MeGekko met de door mij bestelde onderdelen ook nog eens de goedkoopste.

Na de producten te hebben besteld, netjes een bevestging gekregen en alles was de volgende dag al in huis! Top!

Alle onderdelen 's avonds rond een uur of 20.00 besteld; en zoals ze op de site adverteren stond de PostNL bezorgen de volgende dag rond de middag voor de deur met alle spullen. Top!
Ik had die middag speciaal vrij genomen om direct de PC te kunnen bouwen. Heerlijk!

Ik ga hier dan maar even in op de online klanteservice/FAQ. Ik heb nog geen ervaring met telefonische klanteservice van MeGekko of hun RMA afdeling. Dit hoop ik natuurlijk ook zo te houden :)

Ik zag wat dingen over de betaalwijze, en verzending. Of ook daadwerkelijk de producten de volgende dag geleverd zouden worden. Via de FAQ werden mijn vragen snel beantwoord. Dus wat dat betreft.. top!

Scorekaart voor Megekko