AlgemeenPrima prijs en zoals gewoonlijk makkelijk te bestellen, ik was 3 min te laat voor de volgende dag levering, maar dat was mijn "fout". De maandag kwam het keurig geleverd met dhl.
Verzendingproduct was goed verpakt en kon dhl dus makkelijk aan, t&t van dhl werkte gelukkig goed.
Klantenservicedit is de eerste keer dat ik daar toch gebruik van moest maken, het product viel tegen mede doordat hp met dit type laptop wazig is en zich verschuilde achter kleine lettertjes. Helaas is Megokko daar de dube van want ik wilde het terug sturen, contact gezocht met klanten service en het probleem uitgelgd, tevens de moeite die ik zelf had gedaan. Ik kreeg snel reactie en kon een retour aanmaken. Het versturen duurde even omdat dhl het steeds maar niet kwam oppikken daarom met postnl gedaan incl de juiste waarde verzekering. Kreeg keurig melding dat het pakket was binnen gekomen, zelfde dag nog OK bevonden en dag erna geld al weer op de rekening! chapeau! Ik hoop er niet meer gebruik van hoeven te maken maar dat is hier in mijn geval dik in orde.