Megekko

Ik heb nu 2 laptops met extra's besteld, en beide werden zoals aangegeven de volgende dag geleverd. De Mail communicatie en tracking was prima te volgen. Ik kon ook snel de facturen opnieuw downloaden voor de administratie van uit mijn account op hun website. Ik had een probleem met een los zittende toets op een toetsenboard, en deze kon in gratis retourneren en kreeg netjes een nieuwe toegestuurd binnen enkel dagen. Al met al hebben ze ook een goed assortiment met goede aanbiedingen.

De levering was snel zoals aan gegeven volgende dag geleverd. De laptops waren goed verpakt en dozen waren onbeschadigd!

Een van de draadloze toetsenborden had een losse toets, Ik kon snel via de website een retour label printen, en alles terug sturen. Na een dag of 2 kreeg een een nieuwe toetsenboard toe gestuurd. Was dus super snel en prima geregeld.

Scorekaart voor Megekko