Megekko

Bestelproces is duidelijk enverloopt prima, Website is overzichtelijk en vlot genoeg.
Specificaties staan ruim vermeld.

Kan helaas geen tijdstip voor DHL levering kiezen. Dus middag- of avondlevering.
Verpakking was gewoon goed.

Binnen een week bleek de gekochte laptop 40 euro goedkoper te zijn geworden bij Megekko. Aangezien ik dit toch wel een domper vind zo kort na aanschaf heb ik contact gezocht met de klantenservice, of er achteraf een prijscorrectie mogelijk was. Ik kreeg daarbij nul op het rekest. Wat wel een mogelijkheid was de laptop retourneren onder het mom van de 30 dagen niet goed geld terug garantie, en dan opnieuw dezelfde laptop bestellen tegen het lagere bedrag.

Ik vind dit werkelijk absurd. In een tijd waar we met zn allen moeten gaan letten op het milieu is dit het slechtst mogelijke scenario. Ik kan me ook niet voorstellen dat dit voor Megekko de beste oplossing is qua kosten.

Ik houd hier toch een beetje een nare smaak aan over, helemaal omdat dezelfde laptop nu kennelijk bij bol.com voor nog heel veel minder geld wordt aangeboden.

Ik geef wel een voldoende voor de reactiesnelheid van de klantenservice.

Scorekaart voor Megekko