AlgemeenAl meermaals fijne ervaringen gehad bij Megekko, en ook hier zonder twijfelen weer besteld toen de Ryzen 5900X aan non-scalper prijzen beschikbaar was.
Jammer genoeg besloot er iemand het EK voetbal te houden met de doos van die processor zelf (niet de bezorgdienst).
Pakje zou dag nadien geleverd worden, maar kreeg die dag een mail dat het vertraagd was (postnl). Op zich geen probleem, ware het niet dat postnl het toch leverde diezelfde dag. Om 20.15u, voor de deur van een kantoorpand, los in het zicht...
Dat verviel echter in het niets nadat ik het pakje opende. De doos van megekko zelf was ongeschonden, maar de verpakking van de processor zag er niet uit. Behoorlijk beschadigd en gedeukt, net aan de kant waar de cpu zit. Dit is dus zo ingepakt door iemand bij megekko die daar geen graten in zag.
Wie de schade heeft veroorzaakt laat ik in het midden, maar zoiets stuur je niet op.
Al meermaals zaken besteld bij hen, ook al een keertje niet werkend ram-geheugen ingeruild. Op zich allemaal vlot qua communicatie en maken er geen problemen van wanneer zo'n dingen zich voordoen.