Megekko

Ik kwam op de website van MeGekko via de link in de Pricewatch, hier vond ik snel alle informatie over de Ubiqity Unifi Dream Machine. (https://www.megekko.nl/pr...eakers.net&utm_medium=cpc)

Bovendien stonden er uitgebreide specificaties van Unifi Dream machine vermeld en ook nog links naar de fabrikant voor datasheets en extra informatie.

Aankopen doe ik meestal niet bij de laagste prijs maar uitsluitend bij verkopers met een goede klantreview hier op Tweakers.

Een schoolvoorbeeld hoe levering hoort te zijn.

Direct een opdrachtbevestiging en later op de dag een verzendbevestiging met link naar PostNL. Bij deze verzendbevestiging was tevens een pdf-versie van de factuur meegezonden.

Mijn bestelling kwam binnen in een doos die de juiste afmeting had die hij het artikel paste, wat opblaas-folie zorgde ervoor de bestelling zonder schade aankwam. Bovendien zat er nog een geprinte factuur in de doos.

Helemaal compleet.

Kan ik heel moeilijk beoordelen. Ik heb de klantservice niet nodig gehad maar ik verwacht als ik naar de afhandeling van de bestelling kijk, dat dit ook bij MeGekko passend zou zijn.

Scorekaart voor Megekko