Megekko

Megecko is een dozen schuiver, ik verwacht van deze partij:
- Levertijden correct zijn
- Informatie op de website correct is.

Tijdens het bestellen let ik op een aantal dingen, 1 daarvan is: Welke partij levert de spullen. DHL webshops bestel ik niets meer bij, DHL heb ik zo veel issues hier mee gehad dat ik dat niet meer doe.

Megecko adverteert met PostNL logo's op de website (footer van de pagina), er is geen vermelding van DHL voordat je kan afrekenen. Toch lag er vandaag met 3 mensen thuis een pakketje in de brievenbus, zonder aan te bellen (ben allang blij dat ik niet bij het distributie centrum een stad verder het hoef op te halen). Geleverd door DHL.

Het is te begrijpen dat je besluit een andere partij te kiezen omdat voorwaarden of je eigen ervaring beter is, maar pas dit aan op je website.

Megecko adverteren met PostNL logo's op de website (footer van de pagina), er is geen vermelding van DHL voordat je kan afrekenen. Toch lag er vandaag met 3 mensen thuis een pakketje in de brievenbus, zonder aan te bellen (ben allang blij dat ik niet bij het distributiecentrum een stad verder het hoef op te halen). Geleverd door DHL.

Scorekaart voor Megekko