Megekko

Ik had nog niet eerder bij Megekko iets besteld, maar kwam hun website wel regelmatig tegen. Nu had ik een wifikaart voor mijn pc nodig en had de keuze uit Megekko en een paar andere bekende webwinkels. Omdat ik nog nooit bij Megekko had besteld, wilde ik ze het voordeel van de twijfel geven, want wat prijs betreft maakte het niet veel uit waar ik zou bestellen.

Megekko heeft een overzichtelijke site die er fris uit ziet en gemakkelijk navigeert. Hier struikel ik nog wel wel eens over bij andere webwinkels en heeft er ook nog wel eens voor gezorgd dat ik ergens mijn product niet bestelde. Een vlotte, frisse en overzichtelijke website is voor mij ook een visitekaartje wat laat zien dat er serieus werk wordt gemaakt van het aanbieden van producten. De reviews op verschillende sites vertelden mij ook dat Megekko een serieus bedrijf is die achter zijn producten staat en waar klantenservice op pijl is.

De betreffende wifikaart, kon gemakkelijk en snel betaald worden waarna de bevestiging van de bestelling en opvolgende leveren vlot plaats vonden. De kaart kwam keurig verpakt en goed beschermd in een omdoosje.

De kaart kwam keurig verpakt en goed beschermd in een omdoosje.

Scorekaart voor Megekko