Megekko

Megekko beweerde voorraad te hebben, maar had de kaart voor de verandering niet absurd veel te hoog geprijsd. (iChill X3 en X4). Vervolgens hebben ze de iChill X3 binnen een uur met 700 euro verhoogd. Je kan er gif op innemen dat ze deze week nog de 3080 iChill X4 op voorraad krijgen voor 2200 euro. De klantenservice is ronduit om te janken. Lange nutteloze mails met geen enkele inhoud.

Ze hebben gewoon uberhaupt niet geleverd. En ik vermoed dat ze dat doen zodat ze weer hun absurde prijzen kunnen hanteren.

Lange mails met nul inhoud. Ze liegen zelfs... quote "Onze prijzen zijn afhankelijk van de inkoop prijs, wij kunnen nu niet lager inkopen". Dat is onzin, want bij 3060 launch stonden ze er eerst op voor 660 euro, maar toen bleek dat ze snel verkochten verhoogden ze de prijs naar 730 euro in 1 avond. En later zelfs naar 800 euro.

Om het allemaal nog erger te maken, boden ze een "korting" aan, waar als ik een vervangende kaart zou bestellen, zij de verzendkosten zouden vergoeden. Dat is de meest trieste compensatie die mij ooit is aangeboden... 3,95... Een vervangende kaart zou mij 2300 euro kosten bij megekko.

Scorekaart voor Megekko