AlgemeenIk ben van mening dat Megekko een mooie, overzichtelijke webshop heeft. In de Pricewatch zijn ze regelmatig de goedkoopste aanbieder. Ik bestel er al jaren af en toe wat, en heb eigenlijk alleen maar postieve ervaringen met ze, wat echter ook betekent dat ik nog nooit hun support heb hoeven contacteren. Wel lijken ze een aantal leuke acties op hun site te hebben, waaronder korting op aankopen en een giveaway bij reviews (waarvoor ik deze review schrijf!).
VerzendingDe artikelen van deze webshop zitten altijd goed verpakt in een prachtige doos (die je beter niet met een kettingzaag kunt openen...) met een goede hoeveelheid beschermmateriaal. De verzendkosten zijn zeer redelijk en ze vragen (gelukkig) geen extra geld voor de gebruikelijke betaalmogelijkheden. Wel zou het tof zijn als ze zouden overwegen bezorging gratis te maken boven een bepaald orderbedrag (tip!), zelfs al is dit pas bij een hoog bedrag (bijv. 100 eu). Niet omdat ik zelf graag een euro zou willen besparen, maar omdat mensen dit over het algemeen als zeer positief ervaren terwijl het eigenlijk maar over weinig geld gaat.