Megekko

Al tijden een order staan. Omdat de videokaart nog lang niet geleverd kan worden wordt mijn gehele bestelling niet opgestuurd want deelleveringen zijn niet mogelijk.

Alle items op de videokaart na maar geannuleerd maar mijn geld (1000+ euro) krijg ik pas terug wanneer de videokaart opgestuurd wordt. Mijn geld wordt nu dus voor ongeveer 6-12 maanden "gegijzeld" want zo lang duurt het waarschijnlijk nog wel voordat ik mijn videokaart krijg.

Klanten service wil in geen enkele manier tegemoet komen. Geven alleen aan dat ze mn order wel kunnen annuleren als ik mijn geld direct terug wil.... Alles wordt afgeschoven op hun halfbakken ordersysteem waarin niets mogelijk is. Mijn moederbord (van 10 jaar oud) was defect geraakt en hierdoor moest ik vrijwel alles vervangen. Megekko denkt niet mee en laat me hangen met een defecte machine waardoor ik enorm lang zonder pc heb gezeten.

Normaal gesproken ben ik wel tevreden bij Megekko maar dit is werkelijk schandalig....

En trouwens; Waarom zijn vrijwel ALLE reviews geplaatst vanwege een winactie..? Klinkt erg sketchy als je t mijn vraagt.

Deelleveringen worden niet gedaan.

Wanneer gedeeltelijk geannuleerd wordt het geannuleerde spul pas terug uitbetaald wanneer het laatste onderdeel van de order geshipped is.

Klantenservice komt totaal niet tegemoet en reageren kortaf en bot op de mails die ik stuur met eventuele alternatieven. Alle tussenmogelijkheden die ik aanvraag worden afgewezen en telefonisch zijn ze niet te bereiken.

Scorekaart voor Megekko