Megekko

Toen ik me realiseerde dat ik iets kleins was vergeten toe te voegen aan mijn bestelling, kon dat helaas niet meer toegevoegd worden. In plaats daarvan bood Megekko me direct een tegoed aan om zonder verzendkosten dat product na te bestllen.
Bij eerdere bestellingen ben ik ook altijd goed geholpen en vragen zijn altijd netjes en snel beantwoord.
Overigens heb ik "ik maak kans op een prijs" opgegeven bij de motivatie, omdat Megekko prijzen uitreikt voor reviews. Maar ik was zo blij met de afhandeling van mijn bestelling dat ik de review sowieso wilde plaatsen.

Eerste bestelling kwam in een stevige doos met voldoende air-bags om mijn bestelling te fixeren en beschermen. De tweede bestelling kwam in een klein stevig pakketje dat netjes door mijn brievenbus paste. Overigens zijn de dozen van Megekko altijd leuk om te ontvangen vanwege de komische waarschuwing voor het openen van de doos.

Zoals aangegeven bij de "Algemene beoordeling" kreeg ik direct "gratis verzending" aangeboden, terwijl ik toch echt zelf een product vergeten was.

Scorekaart voor Megekko