AlgemeenIk heb hier een msi moederbordje besteld. Deze werd snel geleverd echter hier had ik issues mee.
Het blijkt dat ze niet doen aan telefonisch contact maar enkelt per mail. Opzich geen problemen mee.
Maar de RMA afhandeling en procedure heeft mij van elk vertrouwen in deze winkel beroofd.
Er word een zeer slechte inschatting gedaan van technisch niveau via de mail, waardoor je antwoorden krijgt dat je je behandelt voelt als een kleuter. Enige vragen worden niet of zeer slecht beantwoord en je krijgt het gevoel dat ze alleen maar zo snel mogelijk van je af willen komen. Op het moment dat je aangeeft problemen te hebben met de communicatie en ze dit open en eerlijk aangeeft met nog de optie om even een contact moment te hebben word dit volledig genegeert.
door was netjes verpakt en zonder issues geleverd, wat je mag verwachten van een levering. Niets meer niets minder.
KlantenserviceBij de RMA aanvraag heb ik een aantal punten aangegeven, bij de reactie werd de RMA aanvraag direct al gesloten, zonder in te gaan op enige punten in de aanvaag, wat je serieus het gevoel geeft dat er amper of uberhaubt niet naar het verzoek is gekeken.
Bij een reactie word de aanvraag dan toch maar geaccepteerd zonder in te gaan op mijn response.
Vervolgens krijg ik naderhand de reactie dat het is getest en alles ok is bevonden. Zonder verder diepgaand in te gaan op te test. Enige vragen die ik hierover stel word niet op ingegaan. De enige vraag die ik elke keer terug krijg is, "kunnen we deze terugzenden ?" Ik heb tot 3 keer gevraagd om in te gaan op het issue, dit gebeurd simpelweg niet, tot op het punt dat ik me simpelweg als een kleuter behandeld voel.
Om een voorbeeld te geven: op het moment dat ik vraag hoe ze de front panel hebben aangesloten en op welke pins. En gezien ik geen contact kan krijgen met ze, of ze dan desnoods enige foto's kunnen sturen. Krijg je als antwoord, dat je de on off switch ook kan shorten met iets metaals.
En bedankt voor deze nuttige tip, uit het antwoord kan je terughalen dat ze niets hebben aangesloten maar er is geen antwoord gegeven op mijn vraag. Het issue beschrijvende word ik er simpelweg weer boos over.
Enige opmerkingen in de mail over de communicatie dusver word simpelweg niet op ingegaan, is er geen klacht afhandeling intern die dit oppakt ? Schijnbaar is klant behoud niet noodzakelijk.
TLDR: ik bestel er nooit meer, mocht er onverhoopt iets gebeuren waar je contact met ze moet hebben, kan je simpelweg niet op ze rekenen en willen ze alleen maar van je af komen.