Megekko

Bij het samenstellen van een nieuwe PC kwam ik via Tweakers.net op de site van Megekko, wat direct opviel is de frisse site en goede product omschrijving. De gehanteerde prijzen zijn concurrerend en niet onbelangrijk, ze hebben op voorraad waarmee wordt geadverteerd. Voorafgaande aan de bestelling heb ik nog wat vragen gesteld, ik werd daarbij supersnel door, in dit geval Mariska, van de juiste informatie voorzien.
Vandaag besteld morgen thuis maken ze echt waar, met deze goede ervaring heb ik 2 dagen later opnieuw een bestelling geplaatst, zelfde ervaring, gewoon TOP.
Wat voor mij ook belangrijk is, is dat ze creditcards accepteren, vanaf het eerste bezoek op de Megekko website tot aan de uitlevering ben ik super tevreden.

Zoals beloofd, vandaag besteld, morgen thuis en de bestelling werd uitmuntend verpakt.

Voorafgaande aan de bestelling heb ik wat vragen gesteld, die werden supersnel door Mariska met de juiste informatie beantwoord, zo hoort het te zijn, helaas begrijpen niet alle bedrijven hoe belangrijk klantenservice is, de juiste mensen op de goede plek.

Scorekaart voor Megekko