Megekko

Als het goed gaat, gaat het goed. En het gaat vaak goed. Maar als het slecht gaat gaat het ook echt slecht.

Ze hebben alleen een e-mailadres waarop ze bereikt kunnen worden. Hier reageren ze soms meer dan 48 uur lang niet op, ook al stuur je elke dag een nieuw mailtje met de hoop dat ze zin hebben om te reageren.

De klantenservice luistert niet naar je probleem, en doet er geen enkele moeite voor om het goed te laten verlopen. In mijn geval wilde ze niet eens het probleem erkennen, en negeerde ze het ronduit gewoon.

Ik had aangegeven dat mijn bestelling dringend was. Ik heb aangegeven met andere oplossingen akkoord te gaan. En ze blijven het maar negeren. Waardoor ik nu met problemen zit omdat MeGekko 7 dagen heeft gedaan over de bestelling, wat normaal 1 a 2 dagen later aan zou moeten komen.

Ik voel me niet serieus genomen, ik krijg passief agressieve mailtjes terug, terwijl het hier wel om een 600 euro bestelling gaat en ik met een hoop gedonder zit.

Ik ga in ieder geval nooit meer terug, want ik durf het risico bij hun niet meer te lopen. Gelukkig zjin er genoeg goede alternatieven.

Levering duurde 7 dagen in plaats van 1 of 2 dagen.

Passief agressieve mailtjes. Duurde soms langer dan 48 uur voordat ik doordeweeks reactie kreeg. Mailtjes waren niet persé nuttig. Ze nemen je niet serieus. Soms negeren ze je ronduit gewoon.

Scorekaart voor Megekko