Megekko

Op 20 januari onderdelen gekocht bij megekko voor een zelfbouw pc. Bestelling doen ging gemakkelijk, en kreeg daarna direct een bevestiging.

Verzending ging echter niet zo soepel. Alles wat ik had besteld was op voorraad, en duurde volgens megekko 1 dag om te leveren. Na 4 dagen had ik echter nog steeds niks binnen, dus besloot ik er achteraan te mailen. Na een dag reactie met dat " Deze videokaart is een specifiek en schaars artikel en op dit moment helaas lastig leverbaar voor onze leveranciers..." blablabla. Eigenlijk gewoon een nutteloos antwoord.

Daarna een mail teruggestuurd en weer eentje ontvangen die mij wel verder hielp. Wel een beetje jammer dat er niet op ingegaan werd dat ik het onterecht vindt dat er op de site met " Vandaag besteld morgen in huis" wordt geadverteerd, maar zodra dit niet haalbaar is de schuld opeens op leveranciers wordt afgeschoven. Dit komt gewoon neer op beloftes maken die je niet waar kan maken. Daarnaast werd ik niet op de hoogte gehouden van de zending op welke manier dan ook. Ik heb geen factuur ontvangen of track en trace, pas 2 dagen voor ontvangst heb ik dit gekregen. Er was dus geen manier om de zending te traceren of überhaupt een indicatie te hebben van wanneer alles zou arriveren. 20 Jan besteld en 29 januari (8 dagen later dan gepland) alles binnen.

De items werden goed verpakt geleverd, met een extra badge voor op je computer. Ik snap wel dat de situatie momenteel lastig is voor megekko, tekorten aan videokaarten en nog steeds een overbelasting van PostNL, dus reken het ze daarom minder zwaar aan. Als dit met normale omstandigheden was geweest was het 1 ster geworden, maar dat is hierbij niet van toepassing.

De klantenservice was vriendelijk, en bij de 2de persoon werd ik ook echt op weg geholpen. Volgens de site wordt er via de mail op werkdagen altijd binnen 2 uur gereageerd, weer een loze belofte want dit is nooit nagekomen. In elk geval was mijn ervaring met de klantenservice positief, en heeft het mij wel op weg geholpen met de bestelling.

Scorekaart voor Megekko